MEISTÄ

Korkeila Jewellery on suomalainen korubrändi, joka valmistaa klassisia koruja nykyaikaiseen tyyliin käyttäen kierrätyskultaa ja laboratoriotimantteja.

Korkeila Jewelleryn missio on tehdä eettisiä koruja, jotka jättävät mahdollisimman vähän jalanjälkeä maapallollemme. Korun kuuluu olla positiivinen investointi, joka tuo iloa ja säilyy läpi elämän.

Pakkauksemme on hankittu FSC sertifoidusta metsistä ja kaikki timanttimme ovat konfliktivapaita ja ympäristöystävällisiä.

Vastuullisuus

responsible.jpg

Korujen suunnittelussa on inspiroinut ennen kaikkea skandinaavinen elämäntyyli, jonka kulmakivet ovat luonnollisuus, mukavuus ja yksinkertaisuus. Jokainen koru on tehty täydentämään ja sulautumaan osaksi kantajansa jokapäiväistä tyyliä. Kevyet ja kapeat korut tuntuvat niin mukavilta ettet halua ottaa niitä pois!


 
MK-POTRAIT-LR.jpg
 

TARINA

Korkeila Jewellery syntyi (2019) Marika Korkeilan halusta luoda laboratoriotimantteja käyttäen laadukkaita klassikkokoruja nykyaikaiseen tyyliin.

Ennen korujen maailmaan astumista Marika muutti Lontooseen opiskelemaan muotialaa. Marika työskenteli opintojen ohella eri luksus koruliikkeissä sekä valmistuttuaan ajautui töihin PR:n pariin arvostetulle ranskalaiselle korubrändille ja löysi hiljalleen intohimon aitoja koruja kohtaan. Myöhemmin Marika siirtyi sosiaalisen ja digitaalisen median maailmaan ennen oman brändin perustamista.

Kuultuaan ensimmäisen kerran laboratoriotimanteista Marika ei voinut uskoa, että ne olivat alalla vielä niinkin tuntemattomia. Tutkittuaan niitä lisää hän ymmärsi laboratoriotimanttijen positiiviset vaikutukset ympäristöön ja halusi tuoda ne kuluttajien tietoisuuteen.

Viimein isänsä kannustamana (kultaseppämestari Jukka Korkeila) syntyi päätös Korkeila Jewellery brändistä.